< Bij de sluis


about-image

Deze winter
geopend!

Na een paar prachtige zomers te hebben gedraaid ‘Bij de Sluis’ met vele ijsjes en sup-verhuren is het tijd om in de winter ook aan de slag te gaan. Na lang brainstormen en rond te hebben gekeken wat er nou in de winter met het pand gedaan kan worden kwamen we op het idee om een havermoutbar te beginnen.

Havermoutbar? Wat moet ik me daarbij voorstellen?Zoals op de foto te zien is serveren we de havermout-bowls met als basis havermout ( koud of warm ) en dat garneren we met vers fruit, homemade granola, noten en andere gezonde ingrediënten. De havermout word gemaakt met plantaardige melk. Daarnaast houden we ons veel bezig met biologische ingrediënten en materialen ( denk hierbij aan biologisch afbreekbare bakjes, bamboe etc. )

Volg ons op social media voor het laatste nieuws: instagram/ facebook of kom langs om het te proberen. Vanaf november is het ook mogelijk om de bowls bij u thuis geleverd te krijgen of op werk. We gaan werken met een bezorgdienst ( later meer info over deze dienst )

Wanneer open? Half oktober

Je bestelling laten bezorgen?

Binnenkort is dat mogelijk!

Volg onze social media post om op de hoogte te blijven van wanneer we gaan starten.